In de afgelopen jaren is mij vaak advies gevraagd over gezonde voeding. Wat is gezonde voeding en wat is verstandig om te eten (of niet) als je Lipoedeem hebt. En welke sporten zijn verstandig of juist niet?
Verder is er een enorme behoefte aan informatie over Lipoedeem en in de breedste zin van het woord. Al jaren ben ik actief op zoek naar informatie over alles wat direct of indirect met Lipoedeem te maken heeft. Hiervoor heb ik ook artsen en therapeuten benaderd, zowel in Nederland als daarbuiten.

Speciaal voor Lipoedeempatiënten (en Lipoedeempatiënten met overgewicht) heb ik al deze informatie verzameld en gebonden.

Waren het eerste twee boeken, sinds kort heb ik ze samengevoegd tot 1  informatie boek over Lipoedeem, gezonde leefwijze, gezonde voeding, werksituaties, adviezen, rechten  en algemeen lichamelijk welbevinden als je een chronische ziekte hebt en nog veel meer.

Om het boek niet te dik te laten worden heb ik het aangevuld met heel veel informatie die ik heb gebrand op een CD schijf.
De CD bevat bijna 400 medische artikelen, gezondheidsartikelen, recepten, mini boekjes en nog veel meer.
Prijs: kostprijs 24,95 inclusief versturen.

In het boek en de CD vind je onder meer informatie over:


     
Heeft u een of twee verzamelwerken besteld, worden deze per brievenpost naar u verstuurd.
Ik ben verantwoordelijk voor het versturen en zal er zorg voor dragen dat dit zorgvuldig gebeurd.
Ik ben niet verantwoordelijk voor het aankomen, aangezien dat bij de Post ligt.
Indien u wenst kan ik het wel voor u met pakketpost versturen, zodat er een barcode op zit en evt. een handtekening is vereist, dan zijn echter deze extra verzendkosten voor u.
 
Double click to edit
Welkom op de eerste en grootste site over de ziekte

LIPOEDEEM -  LIPEDEMA - LIPOEDEMA